LTV GOUWENES (EVERDINGEN)

De inschrijving voor het zomerseizoen 2024 is geopend!
Vanaf heden kunt u zich inschrijven voor de trainingen in het zomerseizoen. Het zomerseizoen start in de week van 1 april 2024. De inschrijvingstermijn sluit op zondag 10 maart 2024: We beginnen op 11 maart met het maken van de indeling. Als u wilt dat we zo veel als mogelijk rekening houden met uw wensen, schrijf dan uiterlijk op 10 maart in.

Als indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. We kunnen niet garanderen dat de opgegeven groepsgrootte wordt gerealiseerd.

Aangepast lesreglement
We hebben recent wijzigingen doorgevoerd in ons lesreglement (algemene voorwaarden). Alleen artikel 2 is aangepast. De belangrijkste wijziging is dat voortaan het mogelijk is dat we kunnen besluiten om in de eerste of laatse week van de officiële zomervakantie ook lessen in te halen. Hiertoe zullen we willen besluiten als in het voorjaar in verhouding veel lessen uitvallen. We zullen over dit besluit zo vroeg als mogelijk en uiterlijk 3 weken voor de start van de zomervakantie communiceren. Zie hier voor de tekst van het lesreglement.

Heeft u al eerder les gehad? Log dan hier in. Na inloggen gaat inschrijven sneller! Bovendien kunt u via “ouderlijk toezicht / wisselen” als ouder uw kinderen inschrijven. Bent u nieuw of vindt u inloggen niet nodig, vul dan een ‘leeg’ formulier in.

Junioren

Hieronder kunt u klikken op de trainingsvorm die uw voorkeur heeft. Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren.

Senioren

In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Neem hiervoor contact met de hoofdtrainer, René Witteborg. René is telefonisch bereikbaar op nummer 085-0653183 of per mail via rene.witteborg@rgsports.nl.

Heeft u een vraag, open dan de volgende pagina met veelgestelde vragen, mogelijk staat het antwoord daarbij!

Voor informatie over LTV Gouwenes en lidmaatschap, klik hier..

Om te kunnen trainen bij LTV Gouwenes moet u lid zijn van de vereniging.