SAMENWERKING

Sporten is samenwerken. Zowel op de tennisbaan, tijdens de trainingen maar ook in de begeleiding.

Wij werken samen met:

  • Conditietrainers en ‘mental’ trainers

  • Sportorganisaties

  • Fysio- en manueel therapeuten

  • Gezondheidszorginstellingen

  • Oogspecialisten, waaronder een optometrist

OTC-fysiotherapie
Om onze kennis op sportgebied met elkaar te delen en onze klanten optimaal te begeleiden zijn wij de samenwerking gestart met OTC-fysiotherapie.
Onze aandachtpunten hierbij zijn:

  • Getalenteerde spelers optimaal begeleiden in hun sport loopbaan

  • Blessurepreventie

  • Herstel na een blessure

  • Opbouw naar wedstrijdbelasting

Voor meer informatie over OTC-Gooivecht: www.otc-gooivecht.nl

Wilson
Geen ander merk als Wilson is de afgelopen decennia zo bepalend geweest voor de ontwikkeling van tennisrackets. Op het gebied van rackets is Wilson marktleider. Roger Federer is niet voor niks hun boegbeeld voor de tenniswereld. De missie van het merk is om iedere tennisser optimaal te laten genieten en presteren op de tennisbaan. Deze doelen sluiten perfect aan bij RG sports en de samenwerking op het gebied van rackets, kleding en accessoires is dan ook een mooie uitbreiding. Wilson wil zich namelijk verder profileren en laten zien dat ook op het gebied van kleding en schoenen aan de weg wordt getimmerd. RG sports heeft een langjarig sponsorcontract met Wilson. Alle trainers zijn voorzien van rackets, tassen, kleding en schoenen.
Wij waren op zoek naar een aansprekende tennisschool om Wilson verder uit te dragen en RG sports past daar goed bij” aldus Epi Groeneveld, accountmanager van Wilson Nederland. “RG sports is zeer professioneel en de trainers hebben een frisse uitstraling. Dat past precies bij ons.

Voor meer informatie over Wilson: www.wilson.com

OS optical Nederland
OS OPTICAL NEDERLAND is een bedrijf dat o.a. High Tech Sportsvision training- en meetapparatuur op de markt brengt zoals de Senaptec Sensory Station en de befaamde Senaptec Strobebril. Afnemers zijn sporters van recreatief tot de absolute top. Train en verbeter je reactie- en algehele perceptievermogen voor bewezen betere prestaties. 

Voor meer informatie over OS- optical Nederland: www.os-optical.com

SAMENWERKING

OS optical Nederland is aangesloten bij de FON (functionele oogzorg Nederland). Onderstaande meer informatie over de FON

Functionele Oogzorg Nederland (FON) is een platform waar diverse beroepsgroepen uit de para-medische-, medische-, onderwijs- en sportwereld met oogzorgprofessionals (opticiens, optometristen en orthoptisten) samenwerken om de functionaliteit van het visueel systeem te onderzoeken en indien nodig te verbeteren. Het visueel systeem is namelijk essentieel voor goede sportprestaties.

Voor meer informatie over de FON: www.info-fo.nl

“De tennisschool ontzorgt ons als bestuur, waardoor wij ons op onze kerntaak kunnen richten”

Annemieke Schuitemaker, voorzitter De Gooische Vallei

“Het ledental van onze vereniging is dit seizoen enorm toegenomen, RG sports heeft hier ook aan bijgedragen. Het team van RG sports was hiernaast in staat op deze groei flexibel in te spelen door gedurende het seizoen het aantal lesuren op te schroeven”

Hetty Methorst, voorzitter TV De Bree

“Er is nu stabiliteit en rust op de vereniging. We hebben via RG sports een hele goede tennisleraar waar we goede afspraken mee kunnen maken. Vooral bij de jeugd worden er meer lessen genomen. Dat zie je terug in een verbetering van het niveau””

Hetty Methorst, voorzitter TV De Bree