MISSIE, VISIE, METHODIEK

Om de tennisverenigingen zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen werken we vanuit onze kernwaarden: professionaliteit, betrouwbaarheid, betrokkenheid, ambitie, klantgerichtheid en commitment.
Hieraan ten grondslag liggen onze missie en visie.

Missie

RG sports heeft als missie het verbeteren en versterken van de tenniswereld op persoonlijk vlak voor al onze sporters en op zakelijk vlak om tennisverenigingenen te kunnen laten floreren. Wij kiezen hierbij altijd voor het behalen van het hoogste….
Hierbij hoort een professionele en individuele aanpak, met behoud van onze kernwaarden, zodat we iedere klant verder kunnen brengen

Visie

Wij kiezen als bedrijf voor een kwalitatief hoogstaand profiel, hiernaast streven we constant naar verbetering.
We werken vanuit onze kernwaarden en zoeken constant naar verbinding met onze klanten. Zodat als zij met met ons werken zij synergie ontdekken in onze gehele organisatie en hoe wij de sport van de toekomst benaderen.

“De tennisschool ontzorgt ons als bestuur, waardoor wij ons op onze kerntaak kunnen richten”

Annemieke Schuitemaker, voorzitter De Gooische Vallei

“Het ledental van onze vereniging is dit seizoen enorm toegenomen, RG sports heeft hier ook aan bijgedragen. Het team van RG sports was hiernaast in staat op deze groei flexibel in te spelen door gedurende het seizoen het aantal lesuren op te schroeven”

Hetty Methorst, voorzitter TV De Bree

“Er is nu stabiliteit en rust op de vereniging. We hebben via RG sports een hele goede tennisleraar waar we goede afspraken mee kunnen maken. Vooral bij de jeugd worden er meer lessen genomen. Dat zie je terug in een verbetering van het niveau””

Hetty Methorst, voorzitter TV De Bree