BESTUURDERS TENNISCLUBS

Bent u bestuurder van een tennisvereniging?
Wij nemen voor u de zorgen uit handen. De professionele trainers van RG sports verzorgen de trainingen en hiernaast bieden we clubsupport aan om uw vereniging vooruit te helpen.

Door onze jarenlange ervaring in de tennis- en sportbranche begrijpen wij de omgeving, problemen en te maken keuzes van een vereniging. U bent als bestuurder een belangrijke spil in het web, echter uw leden verwachten steeds meer van u, en de druk van buitenaf neemt toe. Als bestuurder wilt u dit graag in een goede vorm gieten en een bloeiende vereniging in stand houden. 

Zoekt u een goede trainer, specifiek voor de wensen van uw vereniging en wilt u gebruik maken van onze ervaringen en expertise? Neem dan contact op.

Wilt u jeugdtennis meer promoten?
Wilt u door verschillende activiteiten nog meer levendigheid op de club bewerkstelligen?
RG sports ondersteunt u!
Wat vinden andere bestuurders van de ondersteuning van RG sports?
Lees het interview met Frans Koch, voorzitter van tennisvereniging de Gooische Vallei. Of lees de quotes van andere bestuurders.

“De tennisschool ontzorgt ons als bestuur, waardoor wij ons op onze kerntaak kunnen richten”

Annemieke Schuitemaker, voorzitter De Gooische Vallei

“Het ledental van onze vereniging is dit seizoen enorm toegenomen, RG sports heeft hier ook aan bijgedragen. Het team van RG sports was hiernaast in staat op deze groei flexibel in te spelen door gedurende het seizoen het aantal lesuren op te schroeven”

Hetty Methorst, voorzitter TV De Bree

“Er is nu stabiliteit en rust op de vereniging. We hebben via RG sports een hele goede tennisleraar waar we goede afspraken mee kunnen maken. Vooral bij de jeugd worden er meer lessen genomen. Dat zie je terug in een verbetering van het niveau””

Hetty Methorst, voorzitter TV De Bree