TV Poseidon (Lelystad) RG Sports

Tennistraining in zomer 2019
Het is nog mogelijk om gedurende het resterende deel van het zomerseizoen in te schrijven voor (extra) training. Neem voor de mogelijkheden s.v.p. contact op met de hoofdtrainer Jeffrey Loa (voor contactgegevens zie onderaan deze pagina).

Inschrijven winter 2019 - 2020
Inschrijving sluit op 15 september: We beginnen op 16 september met het maken van de indeling. Als u wilt dat we zo veel als mogelijk rekening houden met uw wensen, schrijf dan uiterlijk op 15 september in.

Als indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. We kunnen niet garanderen dat de opgegeven groepsgrootte wordt gerealiseerd.

Junioren
RG sports organiseert samen met TV Poseidon de tennistrainingen. Uitgangspunt is het zogenaamde 'flextennis'. Dit houdt in dat junioren op basis van een rooster meerdere keren in de week kunnen trainen in hun eigen 'kleur'. Ook is tennistraining in een meer klassieke groepsles mogelijk.

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren. Nieuw is dat enkele thema trainingen worden aangeboden. Bij succes zullen nieuwe thema trainingen worden toegevoegd.

Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Voor meer informatie, neem contact op met de hoofdtrainer, Jeffrey Loa. Jeffrey is bereikbaar via jeffrey.loa@rgsports.nl

Voor meer informatie over TV Poseidon en lidmaatschap, klik hier.

Om te kunnen trainen bij TV Poseidon is het verplicht om lid te zijn van de vereniging.