TV De Punt (Zeewolde) RG Sports

Tennisles zomer 2019
Het is nog mogelijk om (extra) tennisles af te nemen voor het lopende zomerseizoen. Neem hiervoor s.v.p. contact op met de hoofdtrainer, Linda Bakker. Zie voor de contactinformatie onderaan deze pagina.  

Inschrijven winter 2019-2020
Inschrijving sluit op 16 oktober: We beginnen op 17 oktober met het maken van de indeling. Als u wilt dat we zo veel als mogelijk rekening houden met uw wensen, schrijf dan uiterlijk op 16 oktober in.

De meest gangbare trainingsvormen hebben we opgenomen. Voor wensen die afwijken van deze trainingsvormen - zoals bijvoorbeeld een kortere reeks van lessen in een andere groepsgrootte - willen wij u vragen om contact op te nemen met de hoofdtrainer, Linda Bakker. Zie voor de contactinformatie onderaan deze pagina.
Als indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. Wij kunnen niet garanderen dat de opgegeven groepsgrootte wordt gerealiseerd.

Junioren
Hieronder kunt u klikken op de trainingsvorm die uw voorkeur heeft. Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren.

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.


Vragen? Neem s.v.p. contact op met de hoofdtrainer, Linda Bakker. Linda is bereikbaar via linda.bakker@rgsports.nl. 

Voor informatie over TV De Punt en lidmaatschap, klik hier..

Om te kunnen trainen bij TV De Punt moet u lid zijn van de vereniging.