TC Bosheim (Bussum) RG Sports

Inschrijven zomer 2019
Het is mogelijk om gedurende het zomerseizoen in te schrijven voor (extra) training. Neem voor de mogelijkheden s.v.p. contact op met hoofdtrainer Joop van Kooij (zie onderaan deze pagina).

Flextraining: alle junioren van TC Bosheim kunnen gedurende het zomerseizoen deelnemen aan extra trainingen. De volgende momenten zijn geplanned:
- Rode en Oranje junioren op maandag van 17.00 uur tot 18.00 uur
- Groene en Gele junioren op maandag van 18.00 uur tot 19.00 uur
Maak s.v.p. gebruik van de RG sports APP om je voor zo'n training aan te melden. Voor meer informatie, klik hier.
 

Inschrijving voor de winter 2019-2020 kan nog, maar wees er snel bij!
Een goede indeling die zo veel als mogelijk tegemoet komt aan wensen en spelniveau is van groot belang. Inmiddels zijn we begonnen met het maken van de indeling. Inschrijven is nog altijd mogelijk. Wees er s.v.p. snel bij zodat we zo veel als mogelijk rekening kunnen houden met je voorkeuren, mede met het oog op de beschikbaarheid van de indoor banen.

Inschrijven winter 2019-2020: Junioren
RG sports organiseert samen met TC Bosheim de tennistrainingen voor de junioren (beginnende, gevorderde en wedstrijdspelers). Hieronder kunt u klikken op de trainingsvorm die uw voorkeur heeft. De training is indoor te TC Bosheim. Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren. Deelname aan de selectietraining is op uitnodiging van TC Bosheim. In de prijzen voor de selectietraining is rekening gehouden met de sponsoring door TC Bosheim.

Inschrijven winter 2019-2020: Senioren

In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Dubbelklik op de gewenste lesvorm om in te schrijven. Het is mogelijk om in te schrijven voor training outdoor (eerste 5 lesweken te TC Bosheim en 11 lesweken te Coronel). Voor training indoor te TC Bosheim (20 lesweken) is de capaciteit zeer beperkt. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

Bovenstaande tarieven voor tennisles zijn de tarieven inclusief BTW. Per 1 januari 2019 is het BTW tarief aangepast van 6% naar 9%. Tevens zijn de tarieven voor de zaalhuur gestegen. De tennislessen zijn door beide factoren duurder geworden.

Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Neem hiervoor contact op met je trainer. 
Vragen of onduidelijkheden? Neem contact op met hoofdtrainer Joop van Kooij via joop.vankooij@rgsports.nl.

Voor meer informatie over TC Bosheim, klik hier..

Om te kunnen trainen bij TC Bosheim is het verplicht om lid te zijn van de vereniging