Phonosmash (Baarn) RG Sports

Inschrijving voor herfst 2019 sluit 4 oktober aanstaande
We bieden in de herst de mogelijkheid aan van nog 5 lesweken totdat de winter het bespelen van de banen onmogelijk maakt. Deze lessen worden op de zaterdag aangeboden tussen 09.00 uur en 15.00 uur en zijn bestemd voor zowel junioren als senioren.

Rode junioren kunnen de gehele winter indoor tennisles volgen
Speciaal voor de startende en jongere junioren bieden we in samenwerking met TV Phonosmash de mogelijkheid aan om gedurende het gehele winterseizoen tennisles te volgen op de dinsdag van 16.00 uur tot 17.00 uur. De reeks lessen begint op dinsdag 3 december zodat hiervoor eventueel nog buiten lessen gevolgd kunnen worden. Let op: er zijn slechts 8 plaatsen beschikbaar. In de prijs is niet opgenomen de huur van de indoor-tennisbaan. Deze kosten worden door TV Phonosmash gedragen.

Inschrijven
Hieronder kunt u klikken op de trainingsvorm die uw voorkeur heeft. Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren.

Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Neem hiervoor contact op met de hoofdtrainer, Frank Sommandas. Frank is bereikbaar via frank.sommandas@rgsports.nl.

Voor meer informatie over Phonosmash en lidmaatschap, klik hier..

Om te kunnen trainen bij Phonosmash is het verplicht om lid te zijn van de vereniging. Klik op onderstaande link om in te schrijven als lid bij TV Phonosmash:

Inschrijfformulier lidmaatschap Phonosmash