LTC Lexmond (Lexmond) RG Sports

Tennistraining in zomer 2019
Het is nog mogelijk om gedurende het resterende deel van het zomerseizoen in te schrijven voor (extra) training. Neem voor de mogelijkheden s.v.p. contact op met de hoofdtrainer Patrick Bleau (voor contactgegevens zie onderaan deze pagina).

Inschrijven winter 2019 - 2020
Inschrijving sluit op 15 september: We beginnen op 16 september met het maken van de indeling. Als u wilt dat we zo veel als mogelijk rekening houden met uw wensen, schrijf dan uiterlijk op 15 september in.

Als indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. We kunnen niet garanderen dat de opgegeven groepsgrootte wordt gerealiseerd.

Junioren
Hieronder kunt u klikken op de trainingsvorm die uw voorkeur heeft. Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren.

LTC Lexmond subsidieert de training aan de junioren. Hiertoe is een korting van 10% verwerkt in onderstaande prijzen.

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Hiervoor en voor eventuele andere vragen kunt u contact opnemen met de hoofdtrainer, Patrick Bleau, via patrick.bleau@rgsports.nl.

Voor meer informatie over LTC Lexmond en lidmaatschap, klik hier..

Om te kunnen trainen bij LTC Lexmond is het verplicht om lid te zijn van de vereniging.