Het Nieuwe Land (Almere) RG Sports

Tennistraining in zomer 2019
Het is nog mogelijk om gedurende het resterende deel van het zomerseizoen in te schrijven voor (extra) training. Neem voor de mogelijkheden s.v.p. contact op met de hoofdtrainer Jelle van Koutrik (voor contactgegevens zie onderaan deze pagina).

Inschrijven winter 2019 - 2020
Inschrijving sluit op 15 september: We beginnen op 16 september met het maken van de indeling. Als u wilt dat we zo veel als mogelijk rekening houden met uw wensen, schrijf dan uiterlijk op 15 september in.

RG sports organiseert samen met Tennisvereniging "Het Nieuwe Land" de tennistrainingen voor beginnende en gevorderde tennissers en ook voor de wedstrijdspelers. We willen en kunnen maatwerk leveren. Training in een groep van 2 of 4 is populair. De meest gangbare vormen hebben we hieronder weergegeven. Bij de indeling wordt rekening gehouden met spelniveau en eventuele verhinderingen en voorkeuren

Als indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. We kunnen niet garanderen dat de opgegeven groepsgrootte wordt gerealiseerd.

Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Neem hiervoor contact op met de hoofdtrainer, Jelle van Koutrik. Jelle is bereikbaar via jelle.vankoutrik@rgsports.nl.

Informatie over Het  Nieuwe Land en lidmaatschap, klik hier..