logo

Introductie Daan Schattefor

Mijn naam is Daan Schattefor en ik ben 28 jaar oud. Zo rond mijn tiende jaar raakte ik bevangen door de tennissport. Voetballen deed ik al, maar op mijn dertiende heb ik de toch wel lastige keuze gemaakt om me minder op voetbal toe te leggen en vol voor tennis te gaan. Daar heb ik geen moment spijt van. Wel is voetballen nog steeds een belangrijke hobby, maar niet in competitieverband.

Na de afronding van de vierjarige sportopleiding (met tennis als specialisatie), ben ik vanuit een stageadres trainer geworden bij TV Griffensteyn in Zeist. Hierna ben ik hoofdtrainer geworden bij BLTC de Niënhof in Bunnik. Dat was toen een flinke stap en een uitdaging. Ik denk dat het bijzonder goed is geweest voor mijn ontwikkeling als trainer in het algemeen en als hoofdtrainer in het bijzonder.
Na 4,5 jaar hoofdtrainer te zijn geweest bij BLTC de Niënhof, werd het tijd voor een volgende stap en dat is toen ’t Melkhuisje in Hilversum geworden. Het maakt me trots dat ik bij zo’n beroemde club training mocht gaan geven. Ook ben ik in het afgelopen jaar bij verschillende clubs voor RG sports training gaan gegeven.
Als invaller heb ik al eens kennis kunnen maken met Het Nieuwe Land. Dat smaakte naar meer. Een gloednieuw en mooi tennis- en padelpark en een vereniging volop in ontwikkeling met veel dynamiek. Toen RG sports me benaderde om er als hoofdtrainer te starten, heb ik niet lang hoeven na te denken. Ik kijk er dan ook erg uit om in oktober bij jullie aan de slag te gaan!

Voor wat betreft het lesgeven: ook al worden de tennislessen gegeven in groepsverband, ik zal het individu nooit uit het oog verliezen. Mijn passie is om iedereen beter te maken in tennis zodat er nog meer plezier kan worden beleefd aan deze mooie sport. Ik bekijk de vorderingen echt per persoon en stem daar ook mijn aanwijzingen op af. Als hoofdtrainer wil ik mijn steentje bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de vereniging, mede door als eerste aanspreekpunt te functioneren voor iedereen die net lid is geworden of dat wil worden

Tot snel op de baan!
Met vriendelijke groet,
Daan Schattefor
06-46532271
daan.schattefor@rgsports.nl

foto daan schattefor (6 6 2024)